Kontakt

CrossFit Lillehammer åpnet dørene i april 2013. Dette er det eneste CrossFit- senteret mellom Oslo og Trondheim og drives av drives av CrossFit- entusiaster med idretts- og helsefaglig bakgrunn.

Vår box ligger i Bryggerikvartalet sentralt i Lillehammer, nærmere bestemt Elvegata 19, 2609 Lillehammer. Når du kommer fra gågata går du forbi Brenneriet på høyre hånd og følger veien opp langs Mesnaelva ca. 100 meter. Da kommer du til CrossFit Lillehammer på høyre hånd (Mesnaelva til venstre). Kjører du bil er det godt med parkeringsmuligheter i nærheten, bl.a. mellom Bryggerikvartalet og gågata. Det er også parkeringsplasser inne i Bryggerikvartalet (ved helsestasjonen og Skattekontoret). Her er det gratis parkering etter kl. 17.00. Utenfor Mesnasenteret (Kiwi) er det også parkeringsplass.

Hvem står bak CrossFit Lillehammer?


Bjarne Søby
Bilde Daglilg leder av CrossFit Lillehammer og Funksjonell trening og Fysioterapi Lillehammer

Hovedtrener
Fysioterapeut med allsidig bakgrunn fra egen klinikk, mange års treningsveiledning individuelt og i gruppe, idrettsfysioterapi, akupunktur. Han har også jobbet som veileder/coach innen feltet arbeid og helse og er ansatt i Bedriftshelsetjenesten Innlandet som rådgiver.
CrossFit Level 1 Trainer Certificate Course 2012
Eleiko Strength Coach, 2013

There was an error submitting the form.

Thanks! Your email was successfully sent. We should be in touch soon.

You forgot to enter your comments.