Introduksjonskurs med start 5. november

Vi rekker et introduksjonskurs til før jul!

Interessen for Introduksjonskurs har vært stor og  tirsdag 5. november kl. 20 starter vi neste kursrekke. Kurset vil gå 4 uker framover, hver tirsdag og torsdag mellom kl. 20-21. Vi anbefaler alle å gjennomføre dette kurset som tar for seg grunnleggende øvelser som vi bruker i CrossFit. Det blir f.eks. terping på ulike kroppsvektsøvelser, kipping-teknikk, øvelser med vektstang (olympiske løft) og ketllebell. Vi kommer også til å snakke om treningslære, livsstil og kosthold. Vi avslutter hver kurskveld med en WOD (workout of the day) hvor vi bruker det vi har øvd på i en skikkelig CrossFit økt.

Etter endt kurs vil man være godt forberedt til å delta på vanlige WODs / dagens økt.

Maks 10 personer på kurset, så førstemann til mølla!

Prisalternativer: 

  • 1200 kroner for alle 8 kurskvelder (ordinær pris)
  • 500 kroner for deg som allerede  er betalende medlem.
  • Ved tegning av medlemskap etter fullført kurs vil du få en rabatt på 500 kroner dersom du kjøper 12 måneders medlemskap eller 300 kroner ved 6 måneders medlemskap.

Du kan melde deg på kurset via www.crossfitlillehammer.no/booking Her kan du registrere deg og deretter trykke på «kjøp medlemskap» og velge alternativet INTROKURS. Påmeldingen gjelder for alle 8 kurskvelder slik at du ikke trenger å booke time i kalenderen for hver gang.

Merk at påmeldingen er bindende!

For spørsmål, ta kontakt på info@crossfitlillehammer.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *