INTRODUKSJONSKURS MED START 6. JANUAR 2014

Nytt år og nye muligheter til å komme i ditt livs form!

Ta utfordringen og gi deg selv en frisk og sprek start på det nye året!  Mandag 6. januar starter vi neste kursrekke. Kurset vil gå 4 uker framover, hver mandag og torsdag mellom kl. 20 og 21. Vi anbefaler alle å gjennomføre dette kurset som tar for seg grunnleggende øvelser som vi bruker i CrossFit. Det blir f.eks. terping på ulike kroppsvektsøvelser, kipping-teknikk, øvelser med vektstang (olympiske løft) og ketllebell. Vi kommer også til å snakke om treningslære, livsstil og kosthold. Vi avslutter hver kurskveld med en WOD (workout of the day) hvor vi bruker det vi har øvd på i en skikkelig CrossFit økt.

Etter endt kurs vil man være godt forberedt til å delta på vanlige WODs / dagens økt.

Maks 12 personer på kurset, så førstemann til mølla!

Prisalternativer: 

  • 1200 kroner for alle 8 kurskvelder (ordinær pris)
  • 500 kroner for deg som allerede  er betalende medlem.
  • Ved tegning av medlemskap etter fullført kurs vil du få en måneds gratis trening dersom du kjøper 12 måneders medlemskap eller 2 uker gratis trening ved 6 måneders medlemskap.

Du kan melde deg på kurset via www.crossfitlillehammer.no/booking Her kan du registrere deg og deretter trykke på «kjøp medlemskap» og velge alternativet INTROKURS. Påmeldingen gjelder for alle 8 kurskvelder slik at du ikke trenger å booke time i kalenderen for hver gang.

Merk at påmeldingen er bindende!

For spørsmål, ta kontakt på info@crossfitlillehammer.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *