Introduksjonskurs med start tirsdag 1. oktober kl. 20

Nå starter vi med introduksjonskurs!

Tirsdag 1. oktober starter vi med introduksjonskurs. Kurset vil gå 4 uker framover, hver tirsdag og torsdag mellom kl. 20-21. Vi anbefaler alle å gjennomføre dette kurset som tar for seg grunnleggende øvelser som vi bruker i CrossFit. Det blir f.eks. terping på ulike kroppsvektsøvelser, kipping-teknikk, øvelser med vektstang (olympiske løft) og ketllebell. Vi kommer også til å snakke om treningslære, livsstil og kosthold. Vi avslutter hver kurskveld med en WOD (workout of the day) hvor vi bruker det vi har terpet på i en skikkelig CrossFit økt.

Etter endt kurs vil man være godt forberedt til å delta på vanlige WODs / dagens økt.

På det første kurset er det plass til 10 personer, så førstemann til mølla.

Prisalternativer: 

  • 1200 kroner for alle 8 kurskvelder (ordinær pris)
  • 500 kroner for deg som allerede  er betalende medlem.
  • Ved tegning av medlemskap etter fullført kurs vil du få en måneds gratis trening hvis du kjøper 6 eller 12 mnd. medlemskap cialis preisvergleich. Det vil si at dersom du tegner 12 måneders medlemskap får du trene i 13 måneder og ved kjøp av 6 mnd medlemskap får du trene så mye du vil i 7 mnd!

 

Du kan melde deg på kurset via www.crossfitlillehammer.no/booking Her kan du registrere deg og deretter trykke på «kjøp medlemskap» og velge alternativet INTROKURS. Påmeldingen gjelder for alle 8 kurskvelder slik at du ikke trenger å booke time i kalenderen for hver gang.

Merk at påmeldingen er bindende!

For spørsmål, ta kontakt på info@crossfitlillehammer.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *