Introkurs med start mandag 3. februar

Det har vært stor etterspørsel på kurs så vi setter opp et nytt kurs i februar for deg som har lyst til å starte med CrossFit!

Mandag 3. februar starter vi neste kursrekke. Kurset vil gå 4 uker framover, hver mandag og torsdag mellom kl. 20 og 21. Vi anbefaler alle å gjennomføre dette kurset som tar for seg grunnleggende øvelser som vi bruker i CrossFit. Det blir trening på ulike kroppsvektsøvelser, kipping-teknikk, øvelser med vektstang (olympiske løft) og ketllebell. Vi kommer også til å snakke om treningslære, livsstil og kosthold. Vi avslutter hver kurskveld med en WOD (workout of the day) hvor vi bruker det vi har øvd på i en skikkelig CrossFit økt.

Etter endt kurs vil man være godt forberedt til å delta på vanlige WODs / dagens økt.

Maks 12 personer på kurset, så førstemann til mølla!

Prisalternativer: 

  • 1200 kroner for alle 8 kurskvelder.
  • 500 kroner for deg som allerede  er betalende medlem.

Du kan melde deg på kurset via www.crossfitlillehammer.no/booking Her kan du registrere deg og deretter trykke på «kjøp medlemskap» og velge alternativet INTROKURS. Gå deretter inn på kalenderen («meld på time») og meld deg på timen 3. februar kl. 20.00. Påmeldingen gjelder for alle 8 kurskvelder slik at du ikke trenger å booke time i kalenderen for hver gang.

Merk at påmeldingen er bindende!

For spørsmål, ta kontakt på info@crossfitlillehammer.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *