Nytt Introduksjonskurs med start 28. april

28. april starter vi neste introkurs!

Ny mulighet til å bli kjent med CrossFit på Lillehammer! Du får kurset gratis dersom du først kjøper medlemskap hos oss! IMG_1915

Tirsdag 28. april kl. 19.00 starter vi opp et nytt Introduksjonskurs. Kurset vil gå 4 uker framover, hver tirsdag og torsdag mellom kl. 19.00 og 20.30 (uke 18+19 + tirsdag i uke 20 og torsdag i uke 21).

Vi anbefaler alle  som ønsker å starte opp med CrossFit- trening å gjennomføre dette kurset som tar for seg grunnleggende øvelser som vi bruker i treningen vår. Det blir trening på ulike kroppsvektsøvelser, kipping-teknikk, øvelser med vektstang og ketllebell. Vi avslutter hver kurskveld med en WOD (workout of the day) hvor vi bruker det vi har øvd på i en skikkelig CrossFit økt.

Etter endt kurs vil man være godt forberedt til å delta på vanlige WODs / dagens økt.

Maks 15 personer på kurset, så førstemann til mølla!

Pris:

Du kan melde deg på kurset via www.crossfitlillehammer.no/booking Her kan du registrere deg og deretter trykke på «kjøp medlemskap» og velge alternativet INTROKURS (alterantivt Medlemskap 12 måneder eller Studentmedlem 12 måneder). Gå deretter inn på kalenderen («meld på time») og meld deg på timen 28. april kl. 19.00. Påmeldingen gjelder for alle 6 kurskvelder slik at du ikke trenger å booke time i kalenderen for hver gang.

Merk at påmeldingen er bindende!

For spørsmål, ta kontakt på info@crossfitlillehammer.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *