Treningstider og septembertilbud

Treningstider

Fra og med 16. september endrer vi noe på treningstidene. Vi har åpent formiddager mandag, torsdag og de fleste fredager. På ettermiddagen har vi nå satt opp noen økter fra kl. 16 (mandag og fredag) for de som ønsker å trene rett etter jobb,  kl. 17 og 18 alle dager og en sen økt på torsdager mellom 20 og 21. Dessuten blir det dagens økt på lørdager kl. 10. Gratis introtimer tirsdag kl. 19 og lørdag kl. 11. Søndager er hviledag. Oppdaterte treningstider finner du i kalenderen under booking/kalender (for å få tilgang må du først registrere deg). Oppdaterte treningstider legges også ut daglig på vår facebookside.

Passer dette for deg eller ønsker du andre treningstider? Gi oss gjerne tilbakemelding i kommentarfeltet eller på info@crossfitlillehammer.no slik at vi kan legge opp timeplanen slik at den passer flest mulig!

Septembertilbud

Ut september kan du inngå medlemskap og få gratis trening på kjøpet! Studenter kan inngå 10 mnd. medlemskap for 500 kr/mnd (ordinær pris 600). De som ikke er studenter kan inngå 12 mnd medlemskap og betale for 11, noe som gir en måneds gratis trening!

Medlemskap kan kjøpes HER ved å registrere deg og deretter klikke på fanen «kjøp medlemskap». 

 

Velkommen til CrossFit Llillehammer i høst!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *