Introduksjonskurs med start tirsdag 7. oktober!

Interessen for CrossFit øker på Lillehammer og vi setter opp et nytt Introduksjonskurs for deg som har lyst til å starte med CrossFit!

Tirsdag 7. oktober starter vi opp et nytt Introduksjonskurs. Kurset vil gå 4 uker framover, hver tirsdag og torsdag mellom kl. 20 og 21. Vi anbefaler alle  som ønsker å starte opp med CrossFit- trening å gjennomføre dette kurset som tar for seg grunnleggende øvelser som vi bruker i CrossFit. Det blir trening på ulike kroppsvektsøvelser, kipping-teknikk, øvelser med vektstang (olympiske løft) og ketllebell. Vi kommer også til å snakke om treningslære, livsstil og kosthold. Vi avslutter hver kurskveld med en WOD (workout of the day) hvor vi bruker det vi har øvd på i en skikkelig CrossFit økt.

Etter endt kurs vil man være godt forberedt til å delta på vanlige WODs / dagens økt.

Maks 12 personer på kurset, så førstemann til mølla!

Pris: 

  • 1600 kroner for alle 8 kurskvelder.

Du kan melde deg på kurset via www.crossfitlillehammer.no/booking Her kan du registrere deg og deretter trykke på «kjøp medlemskap» og velge alternativet INTROKURS. Gå deretter inn på kalenderen («meld på time») og meld deg på timen 7. oktober kl. 20.00. Påmeldingen gjelder for alle 8 kurskvelder slik at du ikke trenger å booke time i kalenderen for hver gang.

Merk at påmeldingen er bindende!

For spørsmål, ta kontakt på info@crossfitlillehammer.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *