Introduksjonskurs med start 10. februar

Ny mulighet til å bli kjent med CrossFit på Lillehammer! Denne gangen kan du få kurset gratis dersom du først kjøper medlemskap hos oss! 

Tirsdag 10. februar kl. 20.00 starter vi opp et nytt Introduksjonskurs. Kurset vil gå 4 uker framover, hver tirsdag og torsdag mellom kl. 20 og 21.

Vi anbefaler alle  som ønsker å starte opp med CrossFit- trening å gjennomføre dette kurset som tar for seg grunnleggende øvelser som vi bruker i treningen vår. Det blir trening på ulike kroppsvektsøvelser, kipping-teknikk, øvelser med vektstang (olympiske løft) og ketllebell. Vi kommer også til å snakke om treningslære, livsstil og kosthold. Vi avslutter hver kurskveld med en WOD (workout of the day) hvor vi bruker det vi har øvd på i en skikkelig CrossFit økt.

Etter endt kurs vil man være godt forberedt til å delta på vanlige WODs / dagens økt.

Maks 15 personer på kurset, så førstemann til mølla!

Pris:

Du kan melde deg på kurset via www.crossfitlillehammer.no/booking Her kan du registrere deg og deretter trykke på «kjøp medlemskap» og velge alternativet INTROKURS. Gå deretter inn på kalenderen («meld på time») og meld deg på timen 10. februar kl. 20.00. Påmeldingen gjelder for alle 8 kurskvelder slik at du ikke trenger å booke time i kalenderen for hver gang.

Merk at påmeldingen er bindende!

For spørsmål, ta kontakt på info@crossfitlillehammer.no

 

IMG_1695

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *