Introduksjonskurs med start mandag 10. november!

Årets førjulstilbud!

Vårt populære Introduksjonskurs settes opp enda en gang før jul! Denne gangen kan du få kurset gratis dersom du først kjøper medlemskap hos oss! 

Mandag 10. november starter vi opp et nytt Introduksjonskurs. Kurset vil gå 4 uker framover, hver mandag og torsdag mellom kl. 20 og 21. Vi anbefaler alle  som ønsker å starte opp med CrossFit- trening å gjennomføre dette kurset som tar for seg grunnleggende øvelser som vi bruker i CrossFit. Det blir trening på ulike kroppsvektsøvelser, kipping-teknikk, øvelser med vektstang (olympiske løft) og ketllebell. Vi kommer også til å snakke om treningslære, livsstil og kosthold. Vi avslutter hver kurskveld med en WOD (workout of the day) hvor vi bruker det vi har øvd på i en skikkelig CrossFit økt.

Etter endt kurs vil man være godt forberedt til å delta på vanlige WODs / dagens økt.

Maks 12 personer på kurset, så førstemann til mølla!

Pris:

  • 1600 kroner for alle 8 kurskvelder.
  • GRATIS dersom du først kjøper medlemskap 12 mnd. Introkurskampanje eller student 8 mnd for studenter.

Du kan melde deg på kurset via www.crossfitlillehammer.no/booking Her kan du registrere deg og deretter trykke på «kjøp medlemskap» og velge alternativet INTROKURS. Gå deretter inn på kalenderen («meld på time») og meld deg på timen 10. november kl. 20.00. Påmeldingen gjelder for alle 8 kurskvelder slik at du ikke trenger å booke time i kalenderen for hver gang.

Merk at påmeldingen er bindende!

For spørsmål, ta kontakt på info@crossfitlillehammer.no

 

IMG_1695

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *